GEANNULEERD

In 2020 bestond Begetube 40 jaar. In het kader daarvan organiseerden we toen een fietsevent voor onze klanten. Een wereldwijde pandemie besliste daar toen anders over en het hele event werd toen gecanceld. Afstel werd in dit geval uitstel, want in 2023 bestaan we 43 jaar en dat gaan we dus vieren met een nieuw fietsevenement. De Begetube 2023-43 Tour. Er zijn opnieuw twee routes voorzien. De Alpex 16/2 Route (32 km) voor de recreatieve fietser en de Alpex 32/3 Route (96 km) voor de geoefende wielerfan. Het inschrijvingsgeld gaat integraal naar Make-A-Wish.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De twee routes

De Alpex 16/2 Route (32 km)

De Alpex 32/3 Route (96 km)

Wat krijgt u?

De Alpex 16/2 Route (32 km) €15

 • Toegang tot het parcours
 • Drankje tijdens de pitstop (Wielercafé “De Musette” naast het wielermuseum “De Velodroom” in Boom)
 • T-shirt
 • Verzekering
 • Eten en drinken bij de aankomst op het Begetube terrein

De Alpex 32/3 Route (96 km) €75

 • Deelname aan de professioneel begeleide rit
 • Bevoorrading onderweg
 • Eten en drinken bij de aankomst op het Begetube terrein
 • Verzekering
 • Begetube fietsuitrusting (wielertrui korte mouw + koersbroek) van Bioracer

 

 • TRUI korte mouw PROF BODYFIT (Rits: lang)
 • BIBSHORT 2.0 LYCRA
Winkelwaarde: €150
Enkel bij inschrijving voor de Alpex 32/3 Route (€75)

Als u inschrijft voor de Alpex 16/2 Route (€15) is deze niet inbegrepen, maar krijgt u wel een Begetube T-shirt.

Na het fietsen kan je gratis iets eten en drinken aan de gezellige en originele drink- en food trucks

Het inschrijvingsgeld gaat integraal naar

Praktisch

Alle klanten van Begetube of installateurs die Begetube producten kopen via één van onze officiële verdelers.

€15 voor de Alpex 16/2 Route (32 km) en €75 voor de Alpex 32/3 Route (96 km).

Als je inschrijft voor de Alpex 16/2 Route (32 km), krijg je voor €15: Toegang tot de bewegwijzerde route van 32 km, drankje tijdens de pitstop in Wielercafé “De Musette”, T-Shirt, verzekering, eten en drinken bij de aankomst op de terreinen van Begetube.

Als je inschrijft voor de Alpex 32/3 Route (96 km), krijg je voor €75: Deelname aan de professioneel begeleide rit van 96 km, bevoorrading onderweg, Begetube fietsuitrusting (wielertrui korte mouwen + koersbroek) van Bioracer, verzekering, eten en drinken bij de aankomst op de terreinen van Begetube.

Het inschrijvingsgeld gaat integraal naar Make-A-Wish en zal dus niet gebruikt worden om de kosten van het event te dekken.

Inschrijven kan tot en met 30 juni 2023.

Je kan enkel inschrijven via deze website. De inschrijving is strikt persoonlijk dus individueel inschrijven is noodzakelijk. Je kan online betalen. Je brengt je ticket mee (papier of digitaal) naar het event.

De Alpex 16/2 Route is 32 km en kan makkelijk door iedereen uitgereden worden op zijn eigen tempo.

De Alpex 32/3 Route is 96 km en zal afgelegd worden tegen een gemiddelde snelheid van 27 km/uur. Deze tocht is dus enkel aan te raden voor ervaren fietsers met een koersfiets. Elektrische fietsen zijn in geen geval toegelaten bij deze tocht.

De twee routes vertrekken op de terreinen van Begetube: Kontichsesteenweg 53 – 2630 Aartselaar.

Voor de Alpex 16/2 Route (32 km) kan je starten tussen 10 u. en 11 u. De Alpex 32/3 Route (96 km) start stipt om 10 u.

Ja. Omkleden kan in onze sanitaire voorzieningen.

De terreinen van Begetube zullen niet beschikbaar zijn om te parkeren. We voorzien parkeerplaatsen op de terreinen van onze buren.

Heel weinig: een fiets uiteraard, eventueel extra drinkbus voor onderweg (zeker bij warm weer), een fietshelm als je deelneemt aan de Alpex 32/3 Route (96 km) en je goed humeur.

De Alpex 16/2 Route (32 km) zal duidelijk bewegwijzerd worden. Je hoef dus gewoon de pijltjes te volgen. Voor de Alpex 32/3 Route (96 km) is het zowaar nog makkelijker. Je volgt gewoon de begeleiding 🙂

Ja. Op de terreinen van Begetube zal er een EHBO-post worden voorzien. Wie onderweg na een valpartij en/of ongeluk lichtere verwondingen heeft, kan bellen naar ons noodnummer.  Iemand van de organisatie zal dan ter plaatse komen en de ongelukkige en zijn fiets meenemen. Bij een valpartij en/of ongeluk met zware verwondingen is het aangeraden om de ziekenwagen te bellen.

Bij de Alpex 32/3 Route (96 km) voorzien we een volgwagen met reserveonderdelen en gereedschap. Bij onherstelbare problemen zal je worden opgepikt door de bezemwagen.

Bij technische problemen tijdens de Alpex 16/2 Route (32 km), kan je Begetube bereiken op ons noodnummer. We sturen dan zo snel mogelijk iemand om fiets en fietser op te pikken en naar het eindpunt te brengen.

Ja. Tijdens het event kan je bij problemen iemand van Begetube op ons noodnummer. U krijgt van ons het noodnummer bij vertrek.

Ja. Begetube voorziet een ongevallenverzekering voor alle deelnemers.

Het einde van het event is voorzien om 16 u. Ten laatste om 17 u. sluiten de poorten.

Ja hoor. Je kan je vraag stellen via het invulformulier onderaan de homepage of een mail sturen naar fietstocht@begetube.com

The place to be

Het einde van het evenement is voorzien om 16u00.

Contact